Πανελλαδική μέρα δράσης για την υγεία και την αξιοπρέπεια του λαού, Σαβ. 22/1, 12μ, άγαλμα Βενιζέλου

4.6.15

Ε' ΕΛΜΕ Θεσ/νίκης: Ενημερωτικό συνεδρίασης του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ (2.6.2015)

Ε΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης, προξένου Κορομηλά 51, e.elme.thess@gmail.com  

Ενημερωτικό συνεδρίασης του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ

Το Δ.Σ. της Ε΄ ΕΛΜΕ σε τακτική συνεδρίαση την Τρίτη 2/6/2015 πήρε τις παρακάτω αποφάσεις:
  • Για μετατάξεις: Συμμετέχουμε και στηρίζουμε κινητοποίηση των συναδέλφων που έχουν μεταταχθεί στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση με βάση τις αποφάσεις της ΟΛΜΕ και της ΕΛΜΕ.
  • Για τη νέα συμφωνία κυβέρνησης και Eurogroup, ΕΕ και ΔΝΤ: Συμμετέχουμε και στηρίζουμε τη συγκέντρωση σωματείων και φορέων την Πέμπτη 4/6, στις 7.00 μ.μ., στην Καμάρα στη βάση της απόφασης της Γενικής Συνέλευσης της ΕΛΜΕ (12-3-2015), και της ανακοίνωσης της ΕΛΜΕ που έβγαλε για τη διαδήλωση ενάντια στο χρέος (11-5-2015).
  • Για διαθεσιμότητα: Ενισχύουμε οικονομικά τη μετακίνηση των συναδέλφων της διαθεσιμότητας στη συνάντησή τους στη Λάρισα.
  • Κενά – πλεονάσματα: Το Δ.Σ. αποφάσισε στη βάση της απόφασης της ΟΛΜΕ (2/6/1015) να οργανώσει από κοινού με τις άλλες ΕΛΜΕ παράσταση στη Δ/ση Εκπ/σης Δυτικής Θεσσαλονίκης την Παρασκευή 5/6. στις 1.00 μ.μ., καθώς και συνάντηση των ΕΛΜΕ (διελμικό) την Τρίτη 9/6 με τους αιρετούς για να συζητηθούν όλα τα ζητήματα που αφορούν τις υπηρεσιακές μεταβολές, τα οποία θα τεθούν και σε Γενική Συνέλευση.
  • Επιλογές Διευθυντών: Το Δ.Σ. θα οργανώσει τις επόμενες ημέρες Γενική Συνέλευση και σε συνεδρίασή του θα συζητήσει αναλυτικά την πρόταση που θα καταθέσει.
  • ΕΡΤ 3: Έκδοση ψηφίσματος στη βάση πρότασης των εργαζομένων της ΕΡΤ