Πανελλαδική μέρα δράσης για την υγεία και την αξιοπρέπεια του λαού, Σαβ. 22/1, 12μ, άγαλμα Βενιζέλου

12.12.19

Παρεμβάσεις στο Δημόσιο: Ανακοίνωση για Επίθεση σε Υγειονομικούς


                            ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ-ΚΙΝΗΣΕΙΣ-ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ στο ΔΗΜΟΣΙΟ
http://paremvaseisdimosiou.blogspot.gr/             dimosio.paremvasis@gmail.com
                                                                                                                                   11/12/2019
Η πολιτική Νόμος, Τάξη, Κέρδη, Ιδιωτικοποιήσεις δεν θα περάσει!
Θα ανατραπεί στην πράξη!
Κάτω από την αποφασιστική στάση των υγειονομικών, έσπασε ο αστυνομικός κλοιός που είχε στηθεί στην Αίγλη του Ζαππείου για να εμποδίσει την πορεία των συγκεντρωμένων και την πρόθεσή τους να παρέμβουν σε ημερίδα του ΠΙΣ για τις ΣΔΙΤ. Παρά τα χημικά, τις ασπίδες και τα γκλομπς που με εντολή της κυβέρνησης της ΝΔ, του υπουργού υγείας Κικίλια και του άθλιου προέδρου του ΠΙΣ Αθ. Εξαδάκτυλου, χρησιμοποίησε η αστυνομία, οι συνάδελφοι υγειονομικοί κατάφεραν να εισέλθουν στην αίθουσα και να ματαιώσουν τη φιέστα για τις συμπράξεις δημόσιου και ιδιωτικού τομέα και τη μετατροπή του ΕΣΥ σε επιχείρηση.
Την κινητοποίηση διοργάνωσαν η ΟΕΝΓΕ και τα Σωματεία Εργαζομένων των Νοσοκομείων ΑΤΤΙΚΟΥ, Ευαγγελισμού, Λαϊκού, Θριάσιου, Ελπίς, Ασκληπιείου Βούλας, ΚΑΤ και Αγίου Σάββα. Συμπαραστάθηκαν ο σύλλογος φοιτητών Ιατρικής , η ΠΟΚΟΠΚ και η ΠΟΕΔΗΝ.
Οι ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ, ΚΙΝΗΣΕΙΣ, ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ του Δημοσίου καταγγέλλουν την αστυνομοκρατία και την προσπάθεια τρομοκράτησης για μια ακόμη φορά των διαδηλωτών. Καλούν σε γενικότερο ξεσηκωμό, κλιμάκωση των ταξικών αγώνων με απεργίες, διαδηλώσεις, καταλήψεις για να μην περάσουν τα αντιδραστικά σχέδια των κυβερνήσεων, της ΕΕ, των επιχειρηματικών συμφερόντων σε Υγεία, παιδεία, ασφάλιση, ΟΤΑ.
«Η τρομοκρατία δεν θα περάσει»
«Τα νοσοκομεία δεν είναι επιχειρήσεις»
«Τα νοσοκομεία τα πλήρωσε ο λαός. Δεν τα παζαρεύουμε για χάρη κανενός»