Πανελλαδική μέρα δράσης για την υγεία και την αξιοπρέπεια του λαού, Σαβ. 22/1, 12μ, άγαλμα Βενιζέλου

22.10.19

Μαχητική κινητοποίηση της εκπ/κής κοινότητας στην Περ. Δ/νση Εκπ/σης Κ. Μακεδονίας ΓΕΛ για να μην κλείσουν τα "ολιγομελή" τμήματα

Μαχητική η κινητοποίηση στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κ. Μακεδονίας των μαθητών, των γονέων, των συλλόγων εκπαιδευτικών από τα ΓΕΛ Άδενδρου και Καλοχωρίου, των Α', Γ', Δ', Ε' ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης για να μην κλείσουν τα "ολιγομελή" τμήματα. Σχολεία και εκπαιδευτικούς για όλα τα παιδιά το αίτημα της κινητοποίησης στην ΠΔΕ Κ. Μακεδονίας και ακολούθησε αποκλεισμός του δρόμου προς το αεροδρόμιο, μετά την απαράδεκτη στάση του διευθυντή εκπαίδευσης Κ. Μακεδονίας που φρόντισε να λείπει αφήνοντας διοικητικούς υπαλλήλους να πουν αοριστίες σαν απάντηση στην εκπαιδευτική κοινότητα. Είχε προηγηθεί συμβολικός αποκλεισμός της σιδηροδρομικής στο σταθμό του Αδένδρου (φωτο και σχόλιο από το λογαριασμό Γυμνάσιο Αδένδρου Χαλκηδόνας).
Σήμερα Τρίτη 22/10 νέα κινητοποίηση στο Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, στις 1.30μμΜαχητική η κινητοποίηση στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κ. Μακεδονίας των μαθητών, των γονέων, των συλλόγων εκπαιδευτικών από τα ΓΕΛ Άδενδρου και Καλοχωρίου, των Α', Γ', Δ', Ε' ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης για να μην κλείσουν τα "ολιγομελή" τμήματα. Μαχητική η κινητοποίηση στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κ. Μακεδονίας των μαθητών, των γονέων, των συλλόγων εκπαιδευτικών από τα ΓΕΛ Άδενδρου και Καλοχωρίου, των Α', Γ', Δ', Ε' ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης για να μην κλείσουν τα "ολιγομελή" τμήματα. Μαχητική η κινητοποίηση στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κ. Μακεδονίας των μαθητών, των γονέων, των συλλόγων εκπαιδευτικών από τα ΓΕΛ Άδενδρου και Καλοχωρίου, των Α', Γ', Δ', Ε' ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης για να μην κλείσουν τα "ολιγομελή" τμήματα. Μαχητική η κινητοποίηση στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κ. Μακεδονίας των μαθητών, των γονέων, των συλλόγων εκπαιδευτικών από τα ΓΕΛ Άδενδρου και Καλοχωρίου, των Α', Γ', Δ', Ε' ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης για να μην κλείσουν τα "ολιγομελή" τμήματα. Μαχητική η κινητοποίηση στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κ. Μακεδονίας των μαθητών, των γονέων, των συλλόγων εκπαιδευτικών από τα ΓΕΛ Άδενδρου και Καλοχωρίου, των Α', Γ', Δ', Ε' ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης για να μην κλείσουν τα "ολιγομελή" τμήματα.

Γυμνάσιο Αδένδρου Χαλκηδόνας
Και κάπως έτσι καταφέραμε επιτέλους να ακουστεί η φωνή μας σήμερα. Πως όχι, δεν είναι όλοι οι εκπαιδευτικοί στις θέσεις τους. Πως ναι, υπάρχουν μαθήματα στα οποία δεν έχουμε κάνει ούτε μια ώρα ακόμη. Πως δεν φταίνε τα τμήματά μας που είναι ολιγομελή. Φταίει που οι Σύλλογοι Καθηγητώ/τριών είναι ολιγομελείς. Πως χάνουμε φίλους/ες και συμμαθητές/τριες μας επί 12 χρόνια, επειδή ΔΕΝ υπάρχουν εκπαιδευτικοί. Πως τα θρανία τους που θα είναι άδεια είναι ένας μικρός θάνατος για μας.
Και κάπως έτσι καταφέραμε επιτέλους να ακουστεί η φωνή μας σήμερα. Πως όχι, δεν είναι όλοι οι εκπαιδευτικοί στις θέσεις τους. Πως ναι, υπάρχουν μαθήματα στα οποία δεν έχουμε κάνει ούτε μια ώρα ακόμη. Πως δεν φταίνε τα τμήματά μας που είναι ολιγομελή. Φταίει που οι Σύλλογοι Καθηγητώ/τριών είναι ολιγομελείς. Πως χάνουμε φίλους/ες και συμμαθητές/τριες μας επί 12 χρόνια, επειδή ΔΕΝ υπάρχουν εκπαιδευτικοί. Πως τα θρανία τους που θα είναι άδεια είναι ένας μικρός θάνατος για μας. Και κάπως έτσι καταφέραμε επιτέλους να ακουστεί η φωνή μας σήμερα. Πως όχι, δεν είναι όλοι οι εκπαιδευτικοί στις θέσεις τους. Πως ναι, υπάρχουν μαθήματα στα οποία δεν έχουμε κάνει ούτε μια ώρα ακόμη. Πως δεν φταίνε τα τμήματά μας που είναι ολιγομελή. Φταίει που οι Σύλλογοι Καθηγητώ/τριών είναι ολιγομελείς. Πως χάνουμε φίλους/ες και συμμαθητές/τριες μας επί 12 χρόνια, επειδή ΔΕΝ υπάρχουν εκπαιδευτικοί. Πως τα θρανία τους που θα είναι άδεια είναι ένας μικρός θάνατος για μας.