Πανελλαδική μέρα δράσης για την υγεία και την αξιοπρέπεια του λαού, Σαβ. 22/1, 12μ, άγαλμα Βενιζέλου

3.5.22

Ε΄ ΕΛΜΕ Θεσ/νίκης: Γεν. Συνέλευση Τετ. 4/5, 2.00 μ.μ., 1ο Γ/Σ Σταυρούπολης. Ομόφωνη πρόταση διαγραφής του Χ. Βαϊτσίδη για σοβαρές παραβιάσεις του καταστατικού

Ε΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης                              Θεσσαλονίκη, 2/5/2022

προξένου Κορομηλά 51

e.elme.thess@gmail.com

 

Γενική Συνέλευση της ΕΛΜΕ Τετάρτη 4/5, 2.00 μ.μ., 1ο Γ/Σ Σταυρούπολης

Ομόφωνη πρόταση διαγραφής του Χ. Βαϊτσίδη από το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ

για σοβαρές παραβιάσεις του καταστατικού της ΕΛΜΕ

 

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ συγκαλεί Γενική Συνέλευση της ΕΛΜΕ την Τετάρτη 4/5/2022, στις 2.00 μ.μ., στο 1ο Γυμνάσιο Σταυρούπολης με θέμα την ομόφωνη πρόταση του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ για διαγραφή του Χρήστου Βαϊτσίδη για σοβαρές παραβιάσεις του καταστατικού της ΕΛΜΕ και τη συμπεριφορά του απέναντι στις εργαζόμενες του Δικτύου Άλφα. Ο κλάδος έχει ενημερωθεί για τη στάση του Χ.Β. με τις ομόφωνες ανακοινώσεις του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ (συνεδριάσεις Δ.Σ. 22/2/2022, 5/4/2022), καθώς και την ομόφωνη απόφαση της Γενικής Συνέλευσης (13/4/2022). Το Δ.Σ. καλεί το Χ. Βαϊτσίδη να παρευρεθεί στη Γ.Σ. και να απολογηθεί, όπως προβλέπεται από το καταστατικό της ΕΛΜΕ (άρθρο 8).

Το Δ.Σ. καλεί τους συναδέλφους να πάρουν μέρος στη Γενική Συνέλευση και να υπερασπιστούν τις αρχές και τις αξίες του σωματείου μας, της ΕΛΜΕ, που συστηματικά και επανειλημμένα παραβιάστηκαν από τον Χ. Β.

 


 

Για το Δ.Σ.

 

Ο πρόεδρος                         Η γραμματέας

 

Χρήστος Ζαγανίδης                 Ειρήνη Σωπιάδου