Πανελλαδική μέρα δράσης για την υγεία και την αξιοπρέπεια του λαού, Σαβ. 22/1, 12μ, άγαλμα Βενιζέλου

2.11.23

Αγων. Παρέμβαση-Συνεργαζόμενοι Α ΕΛΜΕ Θεσ.: Να σταματήσει η σφαγή στη Γάζα - Πέμ. 2/11, 6.30μμ, άγ. Βενιζέλου - Δεν χωράνε μικροκομματικές σκοπιμότητες στην υπόθεση της ΠαλαιστίνηςΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ - ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ Α' ΕΛΜΕ

Προτείναμε στο ΔΣ της Α΄ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης τη συμμετοχή μας, από κοινού κινητοποίηση τις Γ' και Ε' ΕΛΜΕ στη συγκέντρωση αλληλεγγύης σε αυτές τις δραματικές στιγμές  στον λαό της Παλαιστίνης. Αν για ΔΑΚΕ-ΣΥΝΕΚ δεν ήταν έκπληξη η στάση τους, καθώς δεν στηρίζουν την υπόθεση του παλαιστιανιακού λαού, η ΑΣΕ/ΠΑΜΕ καταψήφισε γιατί οι φορείς που οργανώνουν τη συγκέντρωση δεν έχουν σχέση με το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ. Αλληλεγγύη και πάλη ενάντια στον ιμπεριαλισμό όμως δεν γίνεται υπό όρους, προϋποθέσεις και σκοπιμότητες μικροκομματικές

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΣΤΗΝ ΜΑΡΤΥΡΙΚΗ ΓΑΖΑ!

 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ

ΠΕΜΠΤΗ, 2 ΝΟΕΜΒΡΗ ΣΤΙΣ 6:30 Μ.Μ. ΣΤΟ ΆΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

Καταγγέλλουμε και απαιτούμε να σταματήσει η σφαγή του παλαιστινιακού λαού της μαρτυρικής Γάζας, από τα στρατεύματα κατοχής του σιωνιστικού Ισραήλ. Καταδικάζουμε τις επί 70 και πλέον χρόνια σφαγές, εκτοπίσεις, αρπαγές της γης του Παλαιστινιακού λαού. Το κράτος τρομοκράτης του Ισραήλ από το απόγευμα της Παρασκευής 27/10 επιδίδεται σε μια τεράστια επιχείρηση ενάντια στον παλαιστινιακό λαό στην Γάζα. Βομβαρδίζουν δίχως παύση το κέντρο της πόλης.

Έχουν διακοπεί όλες οι επικοινωνίες, μπλοκάροντας και τον ίντερνετ με στόχο να κρυφτεί το μέγεθος της σφαγής, των χιλιάδων αμάχων, γυναικόπαιδων που πέφτουν θύματα, ενώ ήδη οι Παλαιστίνιοι βιώνουν αποκλεισμό στα πάντα. Οι βόμβες πέφτουν δίπλα και πάνω σε νοσοκομεία, σχολεία, κατοικημένες περιοχές. Πρόκειται για συνειδητή γενοκτονία των Παλαιστινίων.

Καταγγέλλουμε την ντροπιαστική στάση της ελληνικής κυβέρνησης που στηρίζει τους φονιάδες των ΗΠΑ- Ισραήλ και κράτησε την στάση της «αποχής» ακόμα και από το ψήφισμα που υπερψηφίστηκε στον ΟΗΕ για «ανθρωπιστική εκεχειρία». Η κυβέρνηση της ΝΔ, συνεχίζοντας την πολιτική προηγούμενων κυβερνήσεων , έχει μετατρέψει τη χώρα σε ορμητήριο των στρατιωτικών δυνάμεων του ΝΑΤΟ, των Ισραηλινών, παραχωρώντας, εκτός από τις νατοϊκές βάσεις, και την 112 Πτέρυγα Μάχης στην Ελευσίνα, από την οποία εκατοντάδες Αμερικανοί στρατιώτες παρέχουν βοήθεια στις επιθέσεις εναντίον των Παλαιστινίων.

Αυτή τη στιγμή, δεν πρέπει να αφήσουμε τον γενναίο λαό της Παλαιστίνης μόνο του να αντιμετωπίσει αυτή τη στρατιωτική μηχανή κατοχής και μαζικής εξόντωσης. Δηλώνουμε την αλληλεγγύη μας στον παλαιστινιακό λαό και τον αγώνα του για λεύτερη και ανεξάρτητη πατρίδα.

Καλούμε  στη συγκέντρωση και διαδήλωση διαμαρτυρίας, την Πέμπτη 2-11-2023, 6.30μμ στο Άγαλμα Βενιζέλου , για να καταγγελθεί και να σταματήσει η σφαγή του παλαιστινιακού λαού της μαρτυρικής Γάζας.

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ!

ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ! ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΗ ΣΦΑΓΗ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΙΣΡΑΗΛ, ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΕΕ.

ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΛΑΟ, ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ!