Πανελλαδική μέρα δράσης για την υγεία και την αξιοπρέπεια του λαού, Σαβ. 22/1, 12μ, άγαλμα Βενιζέλου

21.5.15

Θεσσαλονίκη: συνάντηση εκπαιδευτικών ΠΕ ειδικοτήτων, Παρασκευή 22/5


Β’ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε.

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ                                                                ΠΡΟΣ

« Ο Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»                                                                  Τα μέλη του συλλόγου

b.syllogos.megas alexandros@gmail.com                         

Πληροφορίες: Αγαπητός Θανάσης                                                                       Φ.1 – Αρχείο μας

τηλ. σχολείου: 2310310855 κιν.: 6976281776                            

e-mail: agapitos3@gmail.com                                                                                    Θεσ/νίκη 19/5/15



ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ



Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου στη συνεδρίαση στις 18/5/2015 συζήτησε το θέμα των μετατάξεων και των εξελίξεων που έχουν προκύψει ιδιαίτερα μετά τις ανακοινώσεις και τις εισηγήσεις που έκανε στην άτυπη επιτροπή διαλόγου ο εκπρόσωπος του υπουργείου Παιδείας.
 Η αναστάτωση που προκάλεσαν οι συγκεκριμένες ανακοινώσεις και η ανάγκη πίεσης του συνδικαλιστικού κινήματος για δημιουργία τώρα νέων οργανικών θέσεων για όλες τις ειδικότητες εκπαιδευτικών στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, έτσι ώστε να καλυφθούν οι πάγιες και διαρκείς ανάγκες της εκπαίδευσης, μπορεί να αντιμετωπιστεί όχι με αντιπαραθέσεις «συντεχνιασμούς» και εσωτερικές συγκρούσεις στον κλάδο, αλλά με διάλογο και κατάθεση επιχειρημάτων και λύσεων για το καλό της εκπαίδευσης και των εκπαιδευτικών.
Στα πλαίσια αυτά το Δ.Σ. του συλλόγου αποφάσισε να καλέσει συνάντηση ανοιχτή όλων των εκπαιδευτικών ειδικοτήτων της περιοχής ευθύνης του συλλόγου την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22-5-2015 και ώρα 7 στο 88ο Δημοτικό Σχολείο ( Μαρτίου – πάρκο ΓΑΛΑΞΙΑΣ ).
Το υπουργείο παιδείας και οι πολιτικές που ακολουθήθηκαν όλα τα προηγούμενα χρόνια έχουν την ευθύνη για την αναστάτωση που υπάρχει στην Π.Ε. και επιτέλους πρέπει να καταλάβει και η νέα ηγεσία  του υπουργείου, πως κανείς δεν μπορεί να παίζει με τη ζωή και τα δικαιώματα των εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και μεταταγμένων.  



Συνάντηση ανοιχτή όλων των εκπαιδευτικών ειδικοτήτων την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22-5-2015 και ώρα 7 στο 88ο Δημοτικό Σχολείο ( Μαρτίου – πάρκο ΓΑΛΑΞΙΑΣ).

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                                    Η Γ. Γραμματέας

Αγαπητός  Θ.                                   Αλβανούδη  Ζ.